Om os

Om os

Børnehaven Sanna er en multikulturel børnehave som ligger på Nørrebro.

Børnehaven Sanna er på 3 etager og i bygningen findes der bl.a. fællesrum, et værksted, mindre rum til leg, gymnastiksal osv. Desuden har vi en lille hyggelig legeplads med bløde og komfortable gummifliser i hele gården. Legpladsen er indrettet med stimulerende, motiverene og udviklende legeredskaber.

Den blev dengang oprettet d. 01.01.1998 med 22 børn.

Børnehaven har nu 70 børn, som er delt op i 4 stuer;

  • Sommerfuglestuen: (der bor i nederste etage) (børnehave børn fra 3-4/4½ år) 22-24 børn, der er tre voksne omkring børn, 2 pædagoger og 2 pædagogmedhjælpere.
  • Fuglestuen: (børnehavebørn 4/4½-skolestart) der går 24- børn, der er tre voksne omkring børn, 2 pædagoger og 2 pædagogmedhjælpere. Fuglestuens børn bor oppe i øverste etage. Institutionens køkken befinder sig også her.
  • Mariehønestue: (vuggestuebørn) Der er plads til 12 vuggestuebørn. Der er tre fastevoksne, der tager sig af børnene, en pædagog og to pædagogmed hjælpere. Mariehønestue bor oppe i mellem etage. Der er meget god plads til de dejlige små børn. Vi modtager børn fra 10 mdr.
  • Skrubtudsestue: det er en ekstra stue i vores udflyttebus. Bussen er en lille stue til 24 børn og to pædagoger og en pædagog medhjælpere, plus buschaufføren.